Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.08.18. - vasárnap 19:00
Acappella a világ körül
Szabadkígyós, Wenckheim-kastély Szabadkígyós
Zenés estek a Wenckheim kastélykertben - Szabadkígyós
Nyári program
Jegyárak
4 400 Ft

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk.

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország irodájában (5600 Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; +36 30 920 2953; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, online a jegymester.hu oldalon, a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban, valamint az előadások előtt a helyszínen.


A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre – bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet!
A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
10 400 Ft

Bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország békéscsabai irodájában (5600 Békéscsaba, Andrássy út 24-28. U alakú épület; +36 66 442 120; +36 30 920 2953; bekescsaba@filharmonia.hu), a Tourinform irodában, online a jegymester.hu oldalon, valamint a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban.

A műsor-, időpont-, helyszín-, és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat. 

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Jazzation Acappella Együttes

Szabadkígyósra érkezik a Jazzation Acappella Együttes augusztus közepén. Valószínűleg keresve sem lehetne jobb programot találni, mint amilyen a Zenés estek a Wenckheim kastélykertben. Az “Acappella a világ körül” címet viselő zenei élményt Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Várallyay Katus, Bolyki Barnabás és Homor Máté csodálatos énekhangja biztosítja majd ezen a felüdítő hangversenyen a cappella, azaz hangszeres kíséret nélkül. A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, a formáció tagjai egytől egyig a vokális műfaj legkiválóbbjai. Négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatják magukénak és számos különleges együttműködést nemzetközi és hazai előadókkal egyaránt — együtt dolgoztak Bobby McFerrinnel is! A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely az “Acappella a világ körül” műsorban most különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a nyáresti koncerten.

 

 

Esőhelyszín: Lovarda